Stacionarni dan

Stacionarni dan

Naša zdravstvena ustanova raspolaže sa 30 ležećih postelja, od toga 4 apartmana, za smeštaj pacijenata kojima je potrebna njega, pažnja i liječenje. Sobe su opremljene po najvišim svjetskim standardima, udobni ležajevi sa antidekubitnim dušecima, maksimalna higijena i briga od strane naših zaposlenih. Sobe su svijetle i prostrane, u sobi se nalazi TV prijemnik sa kablovskom televizijom i pristupom internetu. Svakom pacijentu je obezbijeđen komfor i privatnost, uslovi za ličnu higijenu i 24h nadzor medicinske sestre i ljekara.

Apartmani su izdvojeni, posjeduju svoje kupatilo, prostor za posjetu, koja je dozvoljena u periodu od 10h do 20h, a za boravak tokom noći za posjetu se doplaćuje po važećem cjenovniku, u koji je uključen i doručak. Posjete u dvokrevetnim sobama su dozvoljene u periodu od 10h do 20h, ali sa ograničenim vremenom od 2h, zbog komfora drugog pacijenta koji je u sobi.

U stacionarni dan su uključena tri obroka i dva međuobroka, po meniju koji je nutricionistički prilagođen svakom pacijentu. Međutim, ukoliko pacijent ima druge želje, moguće je pripremanje hrane na zahjtev pacijenta, po važećim cijenama na meniju. Unos hrane nije dozvoljen iz drugih resursa zbog zaštite pacijenata od mogućih trovanja hranom.

U stacionarni dan pored gore navedenog podrazumijeva se i svakodnevni pregled ljekara odgovarajuće specijalnosti. Cijene stacionarnog dana i smještaja u našoj zdravstvenoj ustanovi možete saznati pozivom na naš kontakt telefon ili poslati nam upit na email.

Dodatne usluge se naplaćuju po važećem cjenovniku (dijagnostika, konsultativni pregledi ljekara odgovarajućih specijalnosti).

X