Stacionarni centar

Stacionarni centar

“N-medic” zdravstvena ustanova opremljena je po najsavremenijim standardima, namijenjena za liječenje i zbrinjavanje pacijenata.

U prijatnom ambijentu naše zdravstvene ustanove pacijenti oboljeli od različitih bolesti i stepena zdravstvenog stanja  biće u mogućnosti da dobiju najbolju njegu i pomoć od edukovane ekipe ljekara i medicinskog osoblja. Zdravstvena ustanova raspolaže mogućnošću primjene svih vidova simptomatske terapije:

  • Primjena antiemetogene terapije.
  • Primjena hematopoetskih faktora rasta u prevenciji ili terapiji neutropenije nakon primjene hemioterapije.
  • Terapija bola kao i konsultativni pregledi vezani za edukaciju i savjete oko terapije bola.
  • Primjena hemioterapije u skladu sa važećim svjetskim preporukama.
  • Simptomatska terapija kod polineuropatija – primjena alfa-lipoinske kiseline intravenski kod polineuropatija (dijabetesne, paraneoplastične, endokrine, alkoholne, toksične i druge) u trajanju od 10-20 dana.
  • Simptomatska terapija kod MS – primjena pulsne kortikosteroidne terapije kod relapsa multiple skleroze u trajanju 5 dana.
  • Simptomatska terapija kod primarnih ili sekundarnih tumora mozga – antiedematozna (osmotski diuretici i kortikosteroidi).
  • Drugi vidovi simptomatske terapije.
  • Savjeti za antidementnu terapiju, glavobolje, vrtoglavice.

Naša zdravstvena ustanova raspolaže mogućnošću zbrinjavanja i primjene parenteralne deopstruktivne terapije, primjena parenteralne antibiotske terapije i drugih vidova terapija.

Zdravstvena ustanova se nalazi u Doboju i prostire na preko 600m2 prostranog i svijetlog prostora, pacijenti su pod nadzorom ljekara i iskusne ekipe diplomiranih medicinara zdravstvene njege i fizioterapije .

Prostorije dnevne terapije opremljene su posebnim anatomskim stolicama prilagođenim primjeni parenteralne terapije. Sve prostorije su snabdjevene  WiFi (Wireless Fidelity) sistemom bežičnog umrežavanja, kablovskom televizijom, sa mogućnost gledanja televizije i slušanja muzike po odabiru kao i korišćenje biblioteke koja je na raspolaganju pacijentima.

Ukoliko postoji interesovanje u mogućnosti smo i da obezbijedimo edukativne seminare iz oblasti svih grana interne medicine, a namijenjene pacijentima i porodicama oboljelih.

X